POHOTOVOSTNÉ LEKÁRNE - MESTO LEVICE

Dnes

Salix - SNP 19, Levice, 036/6334 761

Piatok 25.4.

Pharmapuls - Sv. Michala 32, Levice, 036 / 6 312 437
Pondelok-Piatok od 8.00 do 22.00 hod.
Sobota - Nedeľa od 7.00 do 22.00 hod.
Sviatky - tak ako v sobotu a nedeľu.

Sobota 26.4. - 27.4.

Ekolekáreň - OD Kaufland, Komenského 23, Levice , 036/6304322
Pohotovostné služby od 08:00 - 20:00 hod.

Sobota 26.4. - 27.4.

Dr.Max - OC Tesco, Turecký rad 7, Levice, 036/6345781
Pohotovostné služby od 08:00 - 20:00 hod.

Pondelok 28.4.

Pharmapuls - Sv. Michala 32, Levice, 036 / 6 312 437
Pondelok-Piatok od 8.00 do 22.00 hod.
Sobota - Nedeľa od 7.00 do 22.00 hod.
Sviatky - tak ako v sobotu a nedeľu.

Utorok 29.4.

Pharmacum Plus - Obchodné centrum City Park, Turecký rad 11, Levice, 036/6314 509

Streda 30.4.

Salvator - Ľ. Štúra 17, Levice, 036 / 6 312 238
Pondelok-Piatok od 8.00 do 22.00 hod.
Sobota - Nedeľa od 7.00 do 22.00 hod.

Sviatky - tak ako v sobotu a nedeľu.

Štvrtok 1.5.

Ekolekáreň - OD Kaufland, Komenského 23, Levice , 036/6304322
Pohotovostné služby od 08:00 - 20:00 hod.

Štvrtok 1.5.

Dr.Max - OC Tesco, Turecký rad 7, Levice, 036/6345781
Pohotovostné služby od 08:00 - 20:00 hod.

AKTUÁLNE SPRAVODAJSTVO

Dvojnásobného vraha Štefana sudca pustil na slobodu
Vláda odklepla novelu, ktorá umožní predaj Slovak Telekomu
Zomrel muž, ktorý navrhol, ako letieť na Mesiac a späť
V KDR sa vykoľajil nákladný vlak, hlásia mnoho obetí
Príprava prezentácie pentalógie vrcholí
Trápenie Sebastiana Vettela, na nováčika Ricciarda nestačí
Rastislav Staňa priznal, že rokoval so Slovanom Bratislava
Slovensko podporí očkovanie, je dôležité pre zdravie

Recept dňa

Francúzska zeleninová polievka

200 g hrášku
2 šalotky
1 PL oleja
100 g slaniny aj s kožkou
1 väčšia mrkva
100 ml smotany na varenie
50 ml bieleho vína
sušený tymián
bobkový list
mleté čierne korenie
soľ

Šalotky očistite, nadrobno nakrájajte a opražte v hrnci na zohriatom oleji. Slaninu vodorovne odrežte tesne pri kožke, nakrájajte na plátky. Kožku pridajte k cibuli, primiešajte hrášok a prilejte toľko vody, aby bola zelenina ponorená, mierne osoľte. Mrkvu očistite a nakrájajte na kocky, spolu s bobkovým listom a tymianom pridajte k hrášku a uvarte domäkka, podľa potreby prilejte vodu. Bobkový list a kožku vyberte, polovicu polievky zlejte a spolu so smotanou na varenie a s vínom pomixujte. Prilejte k zvyšnej polievke, zohrejte, dochuťte soľou a korením. Slaninu nasucho dochrumkava opražte na panvici. Polievku rozdeľte do tanierov, tesne pred podávaním pridajte slaninu.

TIP: Dajte pozor, kožka zo slaniny byva niekedy dosť slaná, ja som už polievku vôbec nesolila.

Dobrá rada

Viedenský rezeň

Originálny viedenský rezeň sa vypráža v bravčovej masti, ale keďže to každému nevyhovuje, môžeme ho priprážať aj na rastlinnom tuku. Maslo nepoužívame, lebo veľmi rýchlo zhnedne až sčernie.

Stavebník

Tepelná a povrchová úprava pálených škridlí

Vypaľovanie nie je jediný proces, kedy sa pálená škridla stretáva s teplom. Výlisky sa nesmú zahrievať prudko, pretože by sa pri škridliach s otvorenými pórmi rýchlo dosiahla hranica spečenia.

Valid XHTML 1.0 Strict Ověřit CSS!

Webyshopping

Internetové služby

Obce v regióne mesta

Bory, Brhlovce, Demandice, Horná Seč, Hronské Klačany, Kalná, Kalinčiakovo, Krškany, Nový Tekov, Podlužany, Santovka, Starý Tekov,
Kontakt | O nás | Reklama | Podmienky použitia |
lang